aanbod

Kies het pakket dat aansluit op jouw behoeften
  • pinterest-logo-1-1-1.png

LAAT PINTEREST BEHEREN MANAGEMENT

JIJ CREEERT CONTENT, IK ZORG DAT HET GEZIEN WORDT

Ik beheer jouw account zodat jij je kan focussen op jouw klanten

DIT WIL IK

Start meteen goed met Pinterest

Wil jij ook een goede start maken met Pinterest maar heb je andere prioriteiten dan uitzoeken hoe dat nu precies moet? Ik help je hier graag mee! Natuurlijk ga ik niet enkel je account opstarten, maar doe ik ook een zoekwoordenonderzoek, maak ik borden en pins voor je en krijg je een goede overdracht zodat je het erna zelf goed kan doen!

Klinkt dat als muziek in jouw oren?
Neem gerust contact op als je vragen hebt.

1.

accountscan:
Een duidelijke strategie om je account te laten groeien

Ben jij al zo overtuigd van de kracht van Pinterest dat je al een zakelijk account hebt, maar ben je eigenlijk helemaal niet zeker of je dit wel goed hebt aangemaakt en of je het wel goed gebruikt? Pinterest is wel een dingetje. Zomaar af en toe er eens wat op gooien gaat je niet de websitebezoekers geven die je wilt. Ik kijk jouw account na en stuur je erna een rapport met tips en tricks, afgestemd op jouw bedrijf en behoefte. Of we hebben nog een extra gesprek waarin ik al jouw vragen kan beantwoorden. Vraag nu een gesprek aan zodat we samen kunnen bepalen waar jij behoefte aan hebt.

Vraag nu een gesprek aan zodat we samen kunnen bepalen waar jij behoefte aan hebt.

2.

LAAT PINTEREST BEHEREN:
PINTEREST MANAGEMENT

Heb jij je Pinterest account volledig onder controle maar heb je momenteel andere prioriteiten? Snap ik volledig, ik laat mijn boekhouding ook liever over aan de professionals. Laat mij je helpen met het beheer van jouw account zodat jij je kan focussen op al jouw klanten

Overtuigd? Zo gaan we samenwerken.

Aangezien we een lange termijn relatie aangaan (minimaal drie maanden) start ik altijd met een gesprek. Daarin bepalen we welk pakket het beste bij jou en jouw bedrijf past. Aan de hand van jouw huisstijl maak ik enkele templates aan in Canva en na jouw goedkeuring kan ik actief aan de slag met jouw account! Hiervoor gebruik ik de planner Tailwind. Deze wordt door Pinterest zelf aangeraden en wie ben ik om dat in vraag te stellen. Indien je dit nog niet hebt moet je een account aanmaken.

Zullen we aan de slag gaan?
app me om een afspraak te plannen

3.

vraag hier het GRATIS E-BOOK aan

Ontdek of Pinterest geschikt is voor jouw onderneming!

Jij zit al langer op Pinterest, is het privé of zakelijk, en weet wel hoe het werkt. Maar toch is daar nog die twijfel. Na het lezen van dit e-book niet meer en weet jij zeker of Pinterest geschikt is voor jouw onderneming!

mag ik jou ook helpen je bedrijf te laten groeien?

Plan een ontdekkingsgesprek in en ik vertel je hoe

REVIEWS

Lees de ervaringen van mijn klanten

Hi Sarah,

Ik wil je even bedanken voor de supergoede en vooral zeer nauwkeurige begeleiding om mijn pinterest account van nul op te starten. Met veel geduld leg je je aanpak uit en overloop je zeer gericht wat het resultaat is wat je wil bereiken. Je volgt nauwgezet de geplande online afspraken in, je steekt heel veel tijd in de zoektermen en je voelt als klant dat je echt zelf wil dat het slaagt, dus je inzet is oprecht en groot.
 
Ik ben heel blij dat je me zo goed op weg geholpen hebt en ik kan jou rustige en grondige aanpak bij iedereen aanraden.