SARAH: EERLIJK, OPEN EN ENTHOUSIAST!

Al sinds ik afgestudeerd ben kriebelt het bij mij om iets voor mezelf te beginnen. Toen ik toevallig toch in een job in loondienst belandde, (en ik het nog eens superleuk vond) kwam dat plan wat op de achtergrond terecht. Wanneer mijn carrière ook nog eens als een sneltrein vooruit ging vloog het plan volledig de deur uit.

Want als je succesvol bent, waarom zou je dan alles weggooien om iets anders te gaan doen?

Omdat ik mijn werk heel leuk vond was dat ook niet erg. Ambitieus als ik was wou ik ook snel vooruit. Dus ik veranderde wel eens van baan. Leuk om ervaring op te doen en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat ik echter niet verwacht had was dat een job ook heel erg kan tegenvallen. Daar zat ik dan, in een hele mooie functie maar… ik deed het niet graag. Werd ik goed betaald? Ja hoor. Had ik leuke collega’s? Wees maar zeker. Toch knaagde het. Ik ging niet met plezier werken.

Wat nu? Nog maar eens veranderen?

Ik zit in een omgeving vol vrienden en familie die een eigen onderneming hebben. En ik voelde toch altijd wat jaloezie. Want als je je eigen bedrijf hebt weet je waarom je keihard werkt. Enkel en alleen omdat je het graag doet. Want als je het niet graag doet, dan hou je het niet vol.

Het is een zoektocht geweest, maar ik doe nu gewoon wat ik leuk vind. Is dat gemakkelijk? Nee hoor, want ondernemen is echt keihard werken. En vallen. En opstaan. Maar ik doe het nu echt voor mezelf.

En ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen succes. Dat is heel confronterend, maar geeft me ook heel veel voldoening, en daar leef ik van!

Natuurlijk moeten er ook centjes zijn om van te leven, anders is het lastig. Ik werk graag samen met mensen die hetzelfde in het leven staan als mij, ze willen doen waar ze gelukkig van worden en waar ze nog eens geld mee kunnen verdienen ook.

Ik help door je bedrijf te laten groeien via Pinterest. En weet je wat, het werkt nog eens heel goed ook!

vraag hier het GRATIS E-BOOK aan

Ontdek of Pinterest geschikt is voor jouw onderneming!

Jij zit al langer op Pinterest, is het privé of zakelijk, en weet wel hoe het werkt. Maar toch is daar nog die twijfel. Na het lezen van dit e-book niet meer en weet jij zeker of Pinterest geschikt is voor jouw onderneming!

mag ik jou ook helpen je bedrijf te laten groeien?

Plan een ontdekkingsgesprek in en ik vertel je hoe